Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider: 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » HYRESGÄST » Felanmälan

FELANMÄLAN

Felanmälan gör du när något inte fungerar som det ska i din lägenhet, trapphus eller i vår utemiljö. Vi behöver en felanmälan för att ärendet ska komma in i våra system på rätt sätt och kunna åtgärdas så snabbt som möjligt.

Om det uppstår ett akut fel i din lägenhet ska du alltid ringa till vår Boservice. Om du ringer när vi har stängt väljer du tonval till vår jour. De rycker ut t ex om du sitter fast i en hiss, om du har helt strömlöst hemma eller om det finns risk för vattenskada.

Flera sätt att felanmäla

Du kan anmäla fel i din lägenhet eller i andra gemensamma utrymmen genom att gå in via Mina sidor eller ringa till Boservice.

 
Via Mina sidor

För att göra en felanmälan via Mina sidor loggar du in och går till felanmälan. Du kan logga in här via vår webb. Använder du mobilen rekommenderar vi att du använder vår app, Järfällahus Bostadsapp. Den finns att ladda ner både i App store och på Google play.

Via telefon

Vår boservice når du på tel: 08-580 836 00. Här kan du se våra öppettider.

Om du inte kan vara hemma

Om du inte kan vara hemma när ett fel ska åtgärdas i din lägenhet är det viktigt att du lämnar nyckeln i nyckeltuben, så att våra fastighetsskötare kan komma in i din lägenhet.