Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2020 » Järfällahus får förnyat miljödiplom

    Järfällahus får förnyat miljödiplom

    Publicerad: 2020-11-09 Senast ändrad: 2020-11-09

    Det nya diplomet räcker i ett år framåt och visar att vi arbetar seriöst och långsiktigt med olika miljöaspekter av vår verksamhet. Järfälla kommuns miljödiplomering är en metod för att bygga upp ett miljöledningssystem och organisera företagets miljöarbete. Den bygger på standarden Svensk Miljöbas som är anpassad för små och medelstora företag.

    – Miljöengagemanget märks på alla avdelningar inom bolaget, vilket också är nödvändigt för att vårt arbete ska få genomslag. Det är jättekul att vi är med och formar ett mer hållbart samhälle och får bekräftelse på detta genom ett förnyat miljödiplom, säger Linda Argell, projektledare på Järfällahus.

    I Revisionsrapporten går att läsa: ”Järfällahus har ett strukturerat miljöarbete och arbetar aktivt med miljöförbättringar i flera delar av verksamheten. Man har under det senaste året genomfört omfattande organisationsförändringar och miljöarbetet har spridits ut mer i organisationen vilket uppfattats som positivt. Järfällahus styrkor är att miljöledningssystemet är väl förankrat på högsta ledningsnivå. Hållbarhet är en kärnfråga i verksamheten och det finns en vilja att driva arbetet framåt”.