Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2020 » Nu kan du söka de sista lediga lägenheterna i Riddaren

  Nu kan du söka de sista lediga lägenheterna i Riddaren

  Publicerad: 2020-09-24 Senast ändrad: 2020-09-24

  Just nu har du möjlighet att söka de sista lediga lägenheterna i vårt nybygge Riddaren i centrala Jakobsbergs. Det handlar om ettor och tvåor i den del av huset som är närmast centrum. Några av lägenheterna har balkong, andra har fina burspråk eller altaner på förskolans tak mot gården. Du ansöker som inloggad på Mina sidor, och du ser alla fakta om lägenheterna i Bostadsväljaren.

  Sök valfritt antal i varje etapp

  Vi hyr ut lägenheterna enligt vår uthyrningspolicy. Det innebär att de nya lägenheterna fördelas mellan vår externa kö (för dig som bor eller arbetar i Järfälla), vår interna kö (för dig som redan bor hos Järfällahus) och Bostadsförmedlingen i Stockholm (för dig som varken bor eller arbetar i Järfälla).
  Ett undantag från de vanliga rutinerna är att du kan söka valfritt antal lägenheter i Riddaren i varje etapp.

  Bostadsväljaren ger info om lägenheterna

  För att hjälpa dig att få en bra bild av lägenheterna i Riddaren har vi en digital bostadsväljare här på webbplatsen. Med hjälp av den kan du enkelt se vilka lägenheter som hyrs ut just nu, var de ligger i huset samt fakta om varje lägenhet. Klicka här för att komma till Bostadsväljaren.
  Det kommer inte att bli någon visning på plats av lägenheterna.

  Så ansöker du om en lägenhet i Riddaren

  • Logga in på Mina sidor och ansök om den/de lägenheter som du är intresserad av. Du kan ansöka om hur många lägenheter du vill i Riddaren i varje etapp.

  • Efter ca en vecka stängs uthyrningen och vi börjar gå igenom ansökningarna. Vi kontaktar dig via Mina sidor om du är en av de som har längst kötid av alla som ansökt om en viss lägenhet. Se till att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är uppdaterade!

  • Om du blir erbjuden en lägenhet, tacka Ja eller Nej på Mina sidor. Om du inte svarar alls räknas det som ett nej.

  • Vi gör vår sedvanliga kontroll av bland annat inkomster inför eventuell kontraktsskrivning. Ha intyg redo för att påskynda handläggningen. Här kan du se vilka intyg du behöver förbereda.

  • Om du blir godkänd för att hyra en lägenhet kontaktar vi dig om kontraktsskrivning. Vi återkommer sedan om rutiner för själva inflyttningen.