Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08.00 - 16.30 | Lunchstängt 11.30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2020 » Till dig som ska flytta i augusti

  Till dig som ska flytta i augusti

  Publicerad: 2020-07-20 Senast ändrad: 2020-07-20

  Är du en av dem som ska flytta in i eller ut från en Järfällahus-lägenhet det här månadsskiftet? Då vill vi påminna om att Boservice just nu är stängt för drop-in-besök. Du behöver därför ett bokat besök för att kunna hämta/lämna nycklar. Du ringer själv till oss på 08-580 836 00 och bokar en tid som passar dig (helst innan inflyttningsdagen).

  Boka tid

  1 augusti är en lördag så in/utflytt blir 3 augusti (måndag)

  Är du avflyttande får du gärna komma tidigare än 3 aug och lämna.

  Flyttar du in ser vi gärna att du kommer senare än 3 aug om möjligt.

  Den 3 augusti går det endast att som avflyttande boka tid på förmiddagen 8.00-11.30 och inflyttande på eftermiddagen 12.30-16.30, detta gäller även parkerings flytterna.

  Obokade tider

  Har du inte bokat tid så får du komma till kontoret och vänta utanför tills en lucka finns men vi måste först och främst prioritera dom avflyttande så nycklarna kommer in och så prioriterar vi dom med bokade tider. 

  Synpunkter

  Har du synpunkter på lägenheten så får du vända dig till förvaltarna via telefon, (dom vill gärna att man lämna skriftliga synpunkter i brevlådan vid kontoret) och andra ärenden tex felanmälan får du ringa till oss då vi inte har tid att ta det inne hos oss. För info till övriga hyresgäster som vill ringa den dagen så har vi väldigt högt tryck på telefonen och det kan förekomma längre väntetid, vänta gärna om möjligt med att ringa till oss för att slippa längre kö.