Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2021 » Året 2020 summerat

  Året 2020 summerat

  Publicerad: 2021-05-04 Senast ändrad: 2021-05-04

  2020 var ett händelserikt år för Järfällahus på många sätt och vis. Inte bara för att pandemin påverkade hela vår verksamhet och våra hyresgäster, utan även för att det var året då vi ställde om hela vår organisation för att öka närvaron i våra områden och fokusera på kärnverksamheten. Vår ambition är att ännu bättre kunna möta våra hyresgästers behov och skapa en tryggare, trevligare boendemiljö i Järfälla. Anpassningen av vår organisation innebar att vi förstärkte och utvecklade nya tjänster inom främst kompetensområdena fastighetsförvaltning och teknisk förvaltning. I årsredovisningen presenteras vår nya organisation och kärnverksamhet och du får ta del av intervjuer med några av våra medarbetare.

  Vi hade också inflyttning i 132 nya bostäder i kvarteret Riddaren i centrala Jakobsberg. Även det var en speciell händelse, eftersom detta är det enda hus som vi byggt på över 10 år. Under året har vi även fortsatt att utveckla vårt arbete med internkontroll för att säkra att vi arbetar med rätt saker och på rätt sätt. Arbetet kretsar mycket kring vår internkontrollplan, där vi följer upp och hanterar identifierade risker.

  2020 var även året då det omfattande arbetet med att rusta upp våra hus under de kommande åren påbörjades. Vi berättar om vår plan för hur vi ska komma tillrätta med det eftersatta underhållet i vårt övriga fastighetsbestånd. Projektet för denna modernisering kommer att genomföras i partnering.

  Detta och mycket mer om året som gått i ord och siffror kan du läsa i vår års- och hållbarhetsredovisning 2020.