Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 12:00

Sök
Start » OM OSS » 2021 » Reliningen i Tallbohov färdig

  Reliningen i Tallbohov färdig

  Publicerad: 2021-07-07 Senast ändrad: 2021-07-07

  Hållbarhetsåtgärderna för Tallbohov är ett omfattande projekt med många delar som ska ge en hållbar, trygg och attraktiv boendemiljö för dig som bor i området. Renovering av avlopp, så kallad relining, har varit en stor del i att säkerställa den tekniska hållbarheten och livslängden på husen. Vi är nu glada att vara färdiga med den delen av projektet.

  Arbetet med avloppen har pågått sedan 2018 och har framförallt påverkat hyresgästerna på källarplanet samt de med souterräng lägenhet.

  - "Vi riktar ett stort tack till våra hyresgäster och deras tålamod kring arbetet. Vi förstår att det periodvis varit jobbigt när badrummet inte kunnat utnyttjas och man fått använda duschvagnar på gården. Därför är vi så glada att nu kunna avsluta den delen av projektet", säger projektledare Susan Hanserkers.


  Partneringprojektet tar vid för några kvarvarande hus

  Under hösten har vi samtidigt ställt om vår organisation, bl.a. genom att inleda en ny samarbetsform kallad partnering. Det ska ge oss mer kostnadseffektiva lösningar och sätta igång vår innovationsanda. Dessa fördelar vill vi passa på att utnyttja för de få kvarvarande hus, där vi ännu inte hunnit påbörja relining. Vad som görs åt avloppen i dessa fastigheter och när det ska göras, kommer planeras efter att vi genomfört statusbesiktningen i området.