Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2021 » Start för byte till nytt öppet bredbandsnät

  Start för byte till nytt öppet bredbandsnät

  Publicerad: 2021-03-10 Senast ändrad: 2021-03-10


  Den 9 mars gick startskottet för bytet från Zitius bredbandsnät till iTUX-nätet i alla våra fastigheter. Då började omkopplingen med ett hundratal lägenheter på Birgittavägen 13-19. Sedan kommer hus för hus, lägenhet för lägenhet, att flyttas över till iTUX-nätet under hela april och maj. I juni ska alla våra fastigheter vara uppkopplade till iTUX-nätet.

  Hur påverkas just du?

  Olika hyresgäster påverkas på olika sätt av förändringen. Det beror framför allt på vilka bredbandstjänster du köper och av vilken leverantör. Våra berörda hyresgäster har fått en folder hem i brevlådan där man kan läsa om vad övergången innebär. Där finns också kontaktuppgifter till iTUX, så att du kan kontakta dem om du har frågor om övergången och det nya nätet. I portalen jarfallahus.itux.se finns all information om leverantörerna i det nya nätet, hur du beställer samt svar på vanliga frågor. 

  Läs mera om övergången här på webbplatsen.

  Då får du tillgång till iTUX-nätet

  Via portalen jarfallahus.itux.se kan du se när omkopplingen sker i just ditt hus. Använd din adress för att söka. Då vet du till vilket datum du kan förbeställa nya tjänster, om du så önskar. Är du idag kund hos Telia behöver du vara extra uppmärksam, eftersom Telia inte finns i det nya nätet.