Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2021 » Vi analyserar tryggheten i tre områden

  Vi analyserar tryggheten i tre områden

  Publicerad: 2021-02-09 Senast ändrad: 2021-02-09


  Det är på uppdrag av Järfälla kommun och Järfällahus som Stiftelsen Tryggare Sverige just nu genomför trygghetsanalyser i områdena Lilla Ulvsättra, Söderhöjden och Sångvägen. Nu kan du som bor i dessa områden lämna din synpunkt på tryggheten.

  Representanter för Tryggare Sverige har gått runt på Söderhöjden, Sång- och Nibblevägen samt Termovägen under några dagar. De har bland annat tittat på hur belysningen ser ut, om det finns skadegörelse och klotter. De har även tittat på de trygghetsmätningar som gjorts, och inte minst så har de pratat med de boende för att höra vad de tycker om sina områden.
   
  Lämna din synpunkt på tryggheten i ditt område

  Om du bor i de här aktuella områdena och inte fick möjlighet att berätta hur du upplever tryggheten i ditt område, så har du chans nu. Under hela februari månad kommer det att finnas ett frågeformulär på Tryggare Sveriges webbplats, där du kan lämna dina synpunkter. Formuläret kan du besvara anonymt. Här hittar du frågeformuläret.

  Analysen och resultatet ska vara klart under våren och redovisas i en handlingsplan med förslag till åtgärder för ökad trygghet och prioriteringar.