Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider: 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » 2023 » Järfällahus nomineras till Kundkristallen även i år

  Järfällahus nomineras till Kundkristallen även i år

  Publicerad: 2023-01-20 Senast ändrad: 2023-01-23

  Kundkristallen är fastighetsbranschens prestigefyllda pris och delas ut till de fastighetsbolag som av sina hyresgäster utses till Sveriges bästa hyresvärdar. 

  Det är andra året i rad som Järfällahus nomineras till Kundkristallen. Förra året gällde nomineringen största lyft serviceindex för lokaler. I år gäller nomineringen för ”Största lyft serviceindex, 4.000 – 10.999 lägenheter. Nomineringarna utses bland stora och medelstora företag som under 2022 har genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Som vanligt är det ingen jury eller kommitté som avgör vinnarna, utan det är hyresgästerna själva. De bolag som fått högst betyg av sina hyresgäster i respektive kategori och storleksklass blir de som nomineras. Det är det som gör “Kundkristallen” till ett unikt pris i branschen.

  Både privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Priserna delas ut till de företag som gjort den största förbättringen av sin service, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorier inom service, produkt och varumärke. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

    - Att våra hyresgäster engagerar sig i kundundersökningarna och berättar hur vi kan göra deras boende bättre är värdefullt för oss i utvecklingen av vår service och förvaltning. När resultatet av kundundersökningen också leder till en sådan här fin nominering är det extra roligt, eftersom det blir en återkoppling till oss att vi utför ett bra arbete, säger Jennie Sahlsten, vd Järfällahus.

  Vilka som slutligen plockar hem vinsten i årets Kundkristaller presenteras den 9 februari under Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm.