Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider: 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » Våra bostadsområden » Kallhäll

KALLHÄLL

Längst norrut i Järfälla kommun ligger Kallhäll. I Kallhälls centrum finns butiker, biograf, vårdcentral och Folkets Hus. I Kallhäll har du närhet till naturen, Kallhällsbadet, Järvafältet och Ängsjö Friluftsområde vid Stäket. I närområdet finns en 4H-gård där barnen får kela med sina fyrbenta favoriter och lär sig samtidigt hur man sköter djur på rätt sätt. I Kallhäll kan du välja mellan lägenhetsboende och radhuslängor med egen täppa.

Med pendeltåget tar det 25 minuter till centrala Stockholm. Bussförbindelserna med övriga delar av kommunen samt kringliggande orter är goda.

Handformarvägen

På Handformarvägen finns sju lägenheter i två trähus. Husen är byggda vid sekelskiftet och är idag kulturminnesmärkta. Lägenheterna är mycket eftertraktade och ligger alldeles intill Kallhäll centrum och Kallhäll pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 25 minuter till centrala Stockholm.
 
Handformarvägen 1-3

Kulingvägen

Lägenheterna på Kulingvägen varierar mellan 1-2 r.o.k.  Hälften av de 24 lägenheterna har en egen liten täppa. Härifrån är det bra bussförbindelser till Jakobsberg och Kallhäll. Avståndet till såväl Kallhälls centrum som till Jakobsberg är knappt 3 km.

Kulingvägen 1-23

Kulingvägen 27-49

Stäket

Bostäderna i Stäket består av parhus med egen trädgård. Mälaren ligger bara några hundra meter bort. Vid Ängsjö friluftsområde finns badplats och ett vidsträckt strövområde med motionsspår. Skola och barnomsorg finns i närheten. Till Kallhälls centrum och pendeltågsstationen är det knappt 4 km.
 
Anna skyttes gränd
Biskop Jöns väg

Ulvsättra

Bostadsområdet Ulvsättra byggdes i början av 1990-talet. Lägenheterna är ljusa, innergårdarna är bilfria och barnvänliga. I närområdet finns mycket grönområden och en 4H-gård där barnen får kela med sina fyrbenta favoriter och lär sig samtidigt hur man sköter djur på rätt sätt. Skola och barnomsorg finns nära. Kallhälls centrum och pendeltågsstationen ligger ca 1 km från Ulvsättra. Naturreservatet Järvafältet nås lätt till fots eller med cykel härifrån.
 
Termovägen 4-98