Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider: 08.00 - 16.30 | Lunchstängt 11.30 - 12.30

Sök
Start » SÖK LEDIGT » Kommersiella Lokaler

LOKALER

Välkommen till Järfällahus! Vi finns i Järfälla, en snabbt växande kommun där det händer mycket. Här genomförs stora projekt som Barkarbystaden, där Järfällahus planerar att bygga ett hyreshus med lokaler. Här pågår också utbyggnaden av Mälarbanan och en förtätning av kommundelen Jakobsberg.  

I vårt fastighetsbestånd finns ett antal lokaler avsedda för olika typer av verksamhet. Det kan vara kontor, butiker, frisörer, restauranger med mera. Behöver du extra utrymme så hyr vi även ut lager och förråd.

Bra kommunikationer

Kommunikationerna till och från Järfälla är utmärkta. Det tar bara ca 15-20 minuter med pendeltåg till centralen. Bra bussförbindelser finns till bland annat Kista, Väsby och Sollentuna. Med bil är det ca 20 minuter till centrala Stockholm. Tunnelbanan byggs ut och kommer att ha två stationer i Barkarby. 

Kontakta oss

Du kan nå oss via vårt kontaktformulär, så hör vi av oss till dig. Du kan också ringa Järfällahus Boservice, tfn. 08-580 836 00 och be att få tala med ansvarig uthyrare för kommersiella lokaler eller ansvarig för lager och förråd.

Kontaktformulär
Område:
 Security code


 

Kvarterslokal

Vill du hyra en kvarterslokal för enstaka tillfällen, t ex för kalas, ska du kontakta din lokala Hyresgästförening. Kontaktuppgifter finns i porten.