Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 11:00

Felanmälan

Felanmälan


Felanmälan gör du när något inte fungerar som det ska i din lägenhet, trapphus eller i vår utemiljö. Vi behöver en felanmälan för att ärendet ska komma in i våra system på rätt sätt och kunna åtgärdas så snabbt som möjligt.

Vid akuta fel

Om det uppstår ett akut fel i din lägenhet ska du alltid ringa till Boservice. Om du ringer när vi har stängt väljer du tonval till vår jour. De rycker ut t ex om du sitter fast i en hiss, om du har helt strömlöst hemma eller om det finns risk för vattenskada.

Om du inte kan vara hemma

Om du inte kan vara hemma när ett fel ska åtgärdas i din lägenhet är det viktigt att du lämnar nyckeln i nyckeltuben, så att våra fastighetsskötare kan komma in i din lägenhet.


Olika sätt att felanmäla

Du kan anmäla fel i din lägenhet eller i andra gemensamma utrymmen genom att gå in via Mina sidor eller ringa till vår kundtjänst Boservice.

Via Mina sidor

För att göra en felanmälan via Mina sidor loggar du in och går till felanmälan. Du kan logga in här via vår webb.

 

Använder du mobilen rekommenderar vi att du använder vår app, Järfällahus Bostadsapp. Den finns att ladda ner både i App store Länk till annan webbplats. och på Google play Länk till annan webbplats..

OBS: Efter en uppdatering kan inte längre vår Androida bostadsapp möta Googles nya Android krav. Det innebär att inloggning via BankID inte fungerar med Androidenheter. Du kan fortfarande logga in i appen med användarnamn och lösenord. Har du glömt ditt lösenord kan du skapa ett nytt HÄR.

Vi rekommenderar annars dig med Androida enheter att logga in via webben till dess vi har arbetat fram en lösning på hanteringen.

Gå till Mina sidor

Via telefon

Boservice når du på tel 08-580 836 00. Här kan du se våra öppettider.